2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİMİZ

2019-2020 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Okulumuz 2019-2020 Eğitim - Öğretim yılına, 9 Eylül Pazartesi günü açılış töreniyle ‘’Merhaba’’ dedi.
İlkokul, ortaokul, lise öğrenci ve velilerinin katıldığı tören , tüm Erol Altacalıları bir çatı altında yeniden buluşturdu. Ayrıca aramıza yeni katılan 1.Sınıf öğrencilerimizin heyecanını da yine hep beraber yaşadık.

Törenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Büyükleri adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın coşku içinde söylenmesiyle başladı. Ardından Kurucumuz Sayın Erol ALTACA'nın açılış konuşmaları, 2018-2019 Eğitim - Öğretim yılı mezunlarından Ömercan TOKGÖZLÜ’nün okul deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşması ve 3-A sınıfı öğrencilerinden Nisa TÜRKAY’ın ‘’İlköğretim Haftası’’ isimli şiiri ile devam etti.

Okulumuza yeni katılan öğrenci, öğretmen ve velilere hoş geldiniz diyor; tüm Erol Altaca ailesinin başarılı, sağlıklı, mutlu bir yıl geçirmesini diliyoruz.