Online Eğitim Bilgilendirme Duyurusu

Değerli velilerimiz,

MEB tarafından COVID-19 salgını nedeniyle 16 Mart - 23 Mart olarak ilan edilen ara tatil sonrası eğitim-öğretim faaliyetlerimiz dijital ortamda online olarak devam edecektir.

Okulumuz "Google Okulu" olduğundan G Meet,  G Classroom, G Jamboard vs. aracılığı ile öğrencilerimize kendi sınıf öğretmenleri tarafından, sınıf (konferans) ortamı oluşturularak, öğrencilerimizin de interaktif katılımlarını sağlayan; konu anlatımı, soru çözümü, materyal ve ödev paylaşımlarıyla zenginleştireceğimiz online eğitime 23 Mart 2020 Pazartesi itibariyle geçmiş olacağız.

Online eğitim Lise ve Ortaokul kademelerinde; 1.sınıftan 12.sınıfa kadar tüm sınıf düzeylerinde ders programına bağlı olarak ilerleyeceğinden; düzenli, saatli ve tam bir okul programı biçiminde yürütülecektir.

Online eğitimle ilgili tüm hazırlıklarımız tamamlanmış olup konu ile ilgili detaylar, takip edilmesi gereken tüm adımlar, akademik faaliyetler ve zaman çizelgeli ders programları sizlerle ve öğrencilerimizle ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.

Saygılarımızla.

Okul Yönetimi

Not: Güncellenecek bilgilendirmeleri bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.