Okulumuza ulaşımda güvenliğe ve trafik kurallarına uyum kesin bir standart olarak yer alır. Öğrencilerimiz evlerinin önünden alınarak okul çıkışında yine evlerine bırakılırlar. Servis araçlarımızda; öğrencilerimizin kesinlikle emniyet kemerlerini takmaları sağlanır. Anaokulu, ilköğretim 1. kademe öğrencilerine servis hosteslerimiz eşlik eder.  Servislerimizde trafik kurallarına ve hız limitlerine kesinlikle uyulur.  Araçların güvenliği ve kontrolü kurumumuzun garantisi altında bulunur.

Hizmette birinci kural "Güvenlik ilkesi" dir bizim için. Çocuklarımızın, yolcularımızın yaşamları ve konforu önceliğimizdir. TSE ve ISO kalite standartları, K1 , D2 Yetki Belgesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Seyahat Acentesi İşletme ve Markamızın tescil belgesi, Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip olan, Türkiye'de sadece bizim bünyemizde olan Personellerinin eğitimlerini sürekli en üst seviyede tutan "Günaytur Akademisi" ve yenilenen kalite standartları üzerine daha da büyüyen kurumumuz, bağımsız denetleme kurumları tarafından periyodik denetlenmekte, daha da yenilikçi olma yolunda çaba göstermektedir.

Günaytur olarak, öğrencilerimizi daima rahat ettirmek, ulaşım ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerle, müşterilerimize Günaytur hizmetlerinin ayrıcalıklarını her an yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Araçlarımız Mercedes, Volkswagen ve Otokar sınıfından oluşmakta, sınıfının en dolu modelidir. Bütün araçlarımız Valiliğin ve Belediyelerin Servis Yönetmeliğine uygun donatılmış, periyodik bakımları, dezenfekte ve temizlikleri düzenli olarak yapılmaktadır. Bütün araçlarımızda 4 nokta ve 3 nokta emniyet kemeri mevcut olup, 5 yaş üstü araç bulunmamaktadır.

ARAÇ TAKİP(GPRS)

Araç Takip sistemimiz ile öğrencinizin serviste nerede olduğunu, kaç km hızla gidildiğini görebilirsiniz.

Araç Takip sistemi için aşağıdaki linke tıklayarak, sağ üst köşede bulunan giriş butonuna tıklayınız.

Giriş bilgilerinizi bilmiyorsanız, okul servis birimini arayarak kullanıcı adı ve şifrenizi alabilirsiniz.