servis

Okul servis araçları hizmet yönetmeliği ve mevzuata uygun araçlar ile hizmet vermektedir.

• Servis hizmetinden faydalanacak öğrenciler velilerin belirttiği ikamet adresinden alınarak ders başlama saatine uyacak şekilde okula getirilir, okul bitişinde okuldan alınıp ikamet adreslerine bırakılır. 1.sınıf öğrencilerimiz yardımcı servis personeli tarafından katlarından alınarak servisteki koltuğuna yerleştirilirler.
  • Öğrencilerimizin güvenli ve rahat yolculuk yapmalarını sağlayacak tedbirler (emniyet kemeri, hız kuralları vb.) alınmıştır.
  • Araç şoförleri her zaman temiz ve bakımlıdırlar. Her serviste yardımcı personel mutlaka vardır. Servis sürücüleri öğrenciler servise bindikten sonra araçta müzik çalmaz, cep telefonu ile konuşmaz, gereksiz korna çalmaz ve trafikte herhangi bir olaya karışmayacak şekilde davranış sergilerler.
  • Araç şoförleri herhangi bir sorunla karşılaştıklarında öğrenci ve velisi ile ilgili durumu servis şirket yetkilisine bildirir, şirket yetkilisi ise durumu okul yönetimine bildirir.

Araçların üzerinde servis numarası ve okul logomuz bulunmaktadır. Öğrenci servis hizmetimiz Al Kardeşler Turizm şirketi tarafından sağlanmaktadır.