kılık kıyafet

KILIK-KIYAFET

Okulumuzda okul kıyafeti giyme zorunluluğu bulunmaktadır. Okula okul forması dışında bir kıyafetle gelinmemektedir. Okul formasının kurallara uygun eksiksiz olmasına özen gösterilir. Beden Eğitimi ve kulüp dersleri, turnuva etkinlikleri ve bazı okul gezileri olduğu günlerde okul eşofmanı giyilmektedir. Okul yönetimimiz öğrenci kıyafetlerinde mevsime uygun değişiklikleri uygular ve öğrencilerimize duyurmaktadır. Öğrencilerimin el yüz temizliği tırnakların kesik ve temiz olması,diş temizliği,saçların düzenli olması ,erkek öğrencilerimizin sakalsız olması gibi kurallar hem öğrencinin kendine olan güveninin artmasına hem de öğrenci duruşunu bozmadan çevresine saygı uyandırması bakımından önemlidir. Öğrencilerimizin renkli lens takması, makyaj yapması, saçlarını boyatması, renkli oje sürmesi, kolye,yüzük,küpe ve bilezik vb. aksesuar takmalarına izin verilmez.

İlkokul kıyafeti

• KIZ: Beyaz Lacoste, bej jile, bordo sweatshirt, siyah çorap,siyah ayakkabı
  • ERKEK: Beyaz Lacoste, bej pantolon, bordo sweatshirt, siyah ayakkabı

Ortaokul kıyafeti

• KIZ: Beyaz Lacoste, bej jile, bordo sweatshirt, siyah çorap,siyah ayakkabı
  • ERKEK: Beyaz Lacoste, bej pantolon, bordo sweatshirt, siyah ayakkabı

Anadolu Lisesi

• KIZ: Siyah sweathirt, gri etek, siyah ayakkabı,siyah çorap
  • ERKEK: Siyah sweatshirt, gri pantolon, siyah ayakkabı

Tören merasimlerinde beyaz gömlek ve kravat takılması zorunludur.