sağlık ve güvenlik

SAĞLIK VE GÜVENLİK

Okulumuzda gerekli her türlü donanıma sahip bir revir odası bulunmakta ve alanında uzman bir okul hemşiresi tam zamanlı olarak görev yapmaktadır.Öğrencilerimizin hastalık ,ilaç takibi ,sevk gibi durumlarının yanı sıra boy,kilo diş ve göz kontrollerini belirli periyotlarda gerçekleştirmektedir.Öğrencilerimizin okul içinde yaşadıkları bir sağlık probleminde ön müdahale okul hemşiremiz tarafından yapılarak ivedilikle velisine bilgi verilmektedir.

Öğrencilerimizin ve tüm çalışanlarımızın kendilerini evinde gibi mutlu,rahat ve özgür hissedebilecekleri fiziksel şartlar ve can güvenlikleri için gerekli tedbirler alınmaktadır.

Son zamanda ülkemizde yaşanan doğal afetlere ilişkin olarak kurumumuz olağandışı durumlara hazırlığını tamamlamıştır. Deprem yönetmeliğine tamamen uygun çelik konstrüksiyon bir binada hiçbir ebeveynimizin gözü arkada kalmayacak şekilde eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.Okulda yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa ilişkin her birimde alınacak pozisyonlar belirlenmiş ve tatbikatlar yapılmaktadır.

Okulumuz 7/24 güvenlik kamera sistemi ile izlenmekte olup okul güvenlik birimimiz tarafında giriş ve çıkışlar hassasiyetle kontrol edilmektedir.